TERÀPIES

NATURALS

QUINES TERÀPIES 

NATURALS POSEM

AL TEU ABAST?

Les teràpies naturals que t'oferim per millorar el teu benestar físic, mental i emocional són les següents: acupunturaflors de Bach i nutrició i dietètica.

ACUPUNTURA

Això que em passa es pot tractar amb acupuntura?

L’acupuntura tradicional acumula més de 5.000 anys d’història. En poques paraules, el seu objectiu consisteix a influir sobre el qui

energia vital per reequilibrar-lo. És per això que s’estimulen determinats punts localitzats als meridians (canals corporals a través

dels quals flueix el qui). 

 

L’acupuntura es pot aplicar per tractar afeccions diverses com:

 

  • Dolor agut o crònic: lumbàlgia, ciàtica, tendinitis, dolor muscular.

  • Falta de gana, úlcera d'estòmac, nàusees, vòmits, estrenyiment.

  • Asma, bronquitis, sinusitis, al·lèrgies.

  • Dismenorrea, prostatitis.

  • Acne, èczema, al·lèrgies cutànies.

 

Juntament amb una intervenció psicoterapèutica, l'acupuntura pot esdevenir un potent instrument per desbloquejar emocions, cosa que afavoreix la recuperació física i psicològica.

 

A Existence creiem que les malalties del cos també tenen un component emocional. No ens limitem pas a tractar el símptoma en la seva dimensió física: també ho fem en la psicològica. És per això que ens agrada dir que el tractament d’acupuntura que t’oferim és quelcom

més que un tractament d’acupuntura. Sempre posem al teu servei tots els coneixements que hem adquirit en les diverses disciplines.

 

Si vols saber més coses sobre aquesta disciplina terapèutica, potser et resultaran útils els següents enllaços:

 
 

NUTRICIÓ I DIETÈTICA

"Hauria de menjar millor..."

Si alguna vegada t’has dit això, probablement siguis conscient que els hàbits alimentaris incideixen en l’estat general de salut. Pot ser fins i tot que hagis intentat complir el teu propòsit durant uns dies, sense gaire èxit. Però si fos tan fàcil canviar d’hàbits, segurament ja ho hauries fet, cert?

 

Els nostres ritmes de vida, de son, els horaris de feina, l’estrès, l’avorriment o la sobrecàrrega emocional poc ajuden a mantenir una dieta equilibrada.

 

Una bona alimentació ajuda a prevenir el sobrepès, a controlar patologies associades i a garantir l’aportació de nutrients necessària perquè el teu organisme funcioni correctament. Si el teu cos i estat d’ànim es ressenten a causa d’una alimentació inadequada, convé revisar els hàbits. No t’estem explicant res de nou. Això ja ho saps.

El què et proposem a Existence és un abordatge integral. Considerant les teves circumstàncies particulars, treballarem per tal que aprenguis a alimentar-te de forma saludable i puguis aplicar aquestes pautes a la teva vida quotidiana amb una dieta personalitzada. Avaluarem que t’impedeix mantenir el teu propòsit de menjar bé i buscarem els recursos psicològics que et puguin ser d’utilitat. Dieta adaptada i acompanyament emocional: encara penses que és missió impossible? 

 

Dona't una altra oportunitat i demana informació.

Estem per això.

 

Com poden ajudar-me?

FLORS DE BACH

Les flors de Bach poden ser un interessant tàndem terapèutic juntament amb una intervenció psicològica, atès que actuen com a catalitzadors de la transformació emocional.

 

Els elixirs florals no interfereixen en el sistema nerviós central i contribueixen al canvi en guiar l’individu des d’un estat de pertorbació afectiva cap a un altre de més saludable i afirmatiu. Cadascuna de les flors se selecciona com a resposta a les diferents emocions que generen malestar. Depenent de les teves necessitats, una flor determinada pot proporcionar-te suport per afrontar un moment d’estrès

i esgotament.

 

Si t’interessa aprofundir sobre les flors de Bach, pots descarregar l’article següent o contactar amb nosaltres. T’orientarem personalment sobre el tractament més adient per a tu.

Els continguts aquí presentats únicament tenen fins informatius i NO substitueixen cap tractament o consell mèdic.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA

NEWSLETTER

Consulta disponibilitat i horaris

BARCELONA

TERRASSA

C/ Roca i Roca, 144

Local 1 - 08226 Terrassa

644 45 08 01

CONTACTE

Núm. de registre sanitari: E08575746

Vols estar al dia de les promocions 

i novetats d'Existence?

Envia un email a info @psicologiaexistence.com

amb l'assumpte ALTA NEWSLETTER.