SOBRE

EXISTENCE

QUÈ ÉS

EXISTENCE?

MISSIÓ

La nostra misió consisteix a porporcionar una atenció professional a la vegada que

humana. Cerquem l'eficiència i la prevenció per tal que et sentis capaç d'afrontar i resoldre les dificultats que se't presentin en els diferents àmbits de la teva vida (personal, familiar, social...).

Existence és un centre de psicologia i salut amb un punt de vista alternatiu. La nostra forma d’entendre l’individu i la malaltia s’emmarca dins el pensament de les psicoteràpies integradores humanistes. La vocació de l’equip són les persones i la millora de la seva salut.

 

A casa nostra trobaràs una visió integral de la salut i l’ésser humà. És per això que recorrem

als fonaments científics de la psicologia, però sense perdre de vista la dimensió espiritual de

la persona.

 

Encetar un procés terapèutic és encetar un procés de transformació i entenem que si això

implica fer un esforç per part teva, també ho implica per la nostra. Per poder ajudar-te millor

i acompanyar-te al llarg del camí, no deixem de formar-nos personal i professionalment.

Ens sentim compromeses amb la feina que desenvolupem.

VISIÓ

Convertir-nos en un referent de qualitat en la prestació de serveis de psicologia i teràpies naturals. Apliquem els nostres coneixements 

i experiència en allò que veritablement ens apassiona: acompanyar-te mentre tens cura del teu equilibri psicològic i emocional.

VALORS

Responsabilitat: ens sentim compromeses amb la professió que exercim.

 

Integritat i Ètica: actuem de conformitat amb el nostre codi deontològic i els seus valors.

 

Entusiasme: ens apassiona allò que fem.

 

Transparència: no farem res sense haver-te

informat prèviament.

 

Equip: en constant desenvolupament professional.

QUI SOM?

Col.: 20187

Què faig?

Psicologia

Especialitat en intervenció en

Trastorns de l'Espectre Autista

Experta en Psicologia

d'Emergències i Catàstrofes

EMDR

Acupuntura

Homeopatia

Nutrició i Dietètica

El meu perfil a

  • LinkedIn - Black Circle

Hola! Sóc l’Ana. Benvinguts a aquest espai.

 

Vaig iniciar la meva formació en el camp de les teràpies naturals, concretament en homeopatia i naturopatia. Com que em sentia interessada en els potencials de la ment em vaig llicenciar després en Psicologia, concretament en l’àmbit de la clínica i la salut. Crec que l’ordre d’aquest itinerari formatiu no ha estat fruit de la casualitat. Tal com m’havia suggerit en una ocasió un bon amic, la vida consisteix a saber trobar i no perdre’s en el desig de buscar.

 

D’altra banda, crec que aquest recorregut també ha estat clau en el meu enfocament terapèutic: per comprendre millor, per sentir millor i en definitiva, per ajudar-me a empatitzar millor amb les persones que es vulguin apropar a mi per explicar-me la seva història i obrir-me la seva vida.

 

En efecte, sempre he cregut en l’obertura i l’intercanvi a fi de prosperar, ajudar les persones i convertir-me en una terapeuta mereixedora d’aquest nom. Tot plegat m’ha portat a tenir diverses experiències, a conèixer diferents mestres i especialment a “prendre consciència” que el passat pot ser la font de la qual s’alimentin l’experiència i l’aprenentatge, però també a entendre que el passat no és la vida en si mateixa, ja que aquesta es nodreix de cada instant en l’“aquí i ara”.

 

Aquests instants arriben a nosaltres a través dels sentits, el tacte, la vista, l’oïda, el gust... però també a través de la intuïció. El contacte amb aquests instants i en definitiva, amb la vida, ens mou a no limitar la nostra visió a la “normalitat” que ens ha estat ensenyada, ni la nostra ment a qüestions sobre les quals ja hem pactat un acord. 

 

Precisament, sovint m’han preguntat què faig a consulta per ajudar les persones. Per resumir-ho, contesto que intento que els meus pacients vagin més enllà d’aquestes limitacions i es permetin un major coneixement de si mateixos. Tracto que aprenguin a connectar-se amb les pròpies vivències, amb les sensacions físiques i les memòries corporals que són totes elles fruit d’alguna cosa... i sota el meu parer, aquest “alguna cosa” és l’ànima. En aquest sentit, es podria dir que sempre que nodrim l’anima, estarem assegurant l’autoconeixement.

EL CENTRE

EL CENTRE EN IMATGES

Aquí tens algunes fotos perquè coneguis millor el centre.

 

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA

NEWSLETTER

Consulta disponibilitat i horaris

BARCELONA

TERRASSA

C/ Roca i Roca, 144

Local 1 - 08226 Terrassa

644 45 08 01

CONTACTE

Vols estar al dia de les promocions 

i novetats d'Existence?

Núm. de registre sanitari: E08575746

Envia un email a info @psicologiaexistence.com

amb l'assumpte ALTA NEWSLETTER.